SOFTWARE UNTUK HACK PASSWORD FACEBOOK [ BERKESAN ]

Hai…fuhh..mengantuknya..dari malam sampai subuh tak tido semata-mata nak buat software untuk dapatkan password facebook dengan mudah.Akhirnya Berjaya jugak,so aku nak share software yang aku buat sendiri hasil penemuan kelemahan pada facebook.Oleh itu,ada sedikit penerangan berkenaan software ini pada rungan di bawah sila baca dan fahami untuk penggunaan yang betul..








KLIK DI SINI UNTUK DOWNLOAD

PASSWORD :  akin07



BAGAIMANA SOFTWARE INI BEKERJA..???

Apabila anda memasukkan E-mail orang yang akan di jadikan mangsa.Software akan menganalisis data dari E-mail tersebut untuk mengenalpasti pemilik E-mail tersebut sebelum mencuba untuk mendapatkan password facebook pemilik E-mail tersebut.Tetapi,sebelum proses tersebut,anda di minta memasukkan E-mail anda dan password anda terlebih dahulu untuk pengesahan dari pihak facebook bahawa anda adalah pengguna berdaftar supaya pihak facebook mengangap software sebagai manusia.Oleh itu,pihak facebook tidak akan menyekat aktiviti software untuk mencari  password E-mail mangsa.Setelah password di temui,satu pop-up akan di paparkan pada software berserta paparan password..Ini menandakan Anda telah Berjaya melakukannya..!!!!

ATURAN PENGGUNAAN



  1. Isi E-mail anda pada ruangan E-MAIL.
  2. Masukkan Password anda pada rungan KATA LALUAN.
  3. Masukkan E-mail mangsa pada ruangan E-MAIL MANGSA.
  4. Tekan butang SERANG.
  5. Tunggu proses sehingga Berjaya.
KEMUNGKINAN GAGAL

  1. Sambungan internet lemah.
  2. Internet Explorer tiada.
  3. Sekatan firewall Antivirus.
  4. Kesalahan memasukkan data.

P/S : Matikan antivirus sebelum memulakan proses,kerana terdapat sesetengah antivirus mengesan aktiviti software sebagai virus kerana cubaan memecahkan password facebook mangsa.Hakikatnya tidak bahaya kepada anda tetapi bahaya kepda kawan anda hahahaha…Gud Luck.

36 comments :

farhan said...

halu..mana nak dpt software tu..boleh kasi tak..nak download kat mana..

AkiN JuNiOR said...

Dah bagi link kat atas....guna untuk kebaikan...

Anonymous said...

akin junior the best

AkiN JuNiOR said...

Hehehehe...biasa-biasa je...

Anonymous said...

mcm mana nak tau email mangsa dlm facebook? dan knape kte kna msuk email kte? pelik jer ni..

AkiN JuNiOR said...

Sila baca pada BAGAIMANA SOFTWARE INI BEKERJA..??

Di situ ada jawapan....Gud Luck....

farhan said...

akin..btul ke leh download ni.aku nak download ni tapi antivirus detect ni sbg phising.takut pulak nak download.sbab ada yg kata kebanyakan org yg wat software hack fb ni tipu..sbnarnya apabila kita download software tu...kita yg kena phising oleh org yg wat software tu..sbnarnya org yg dowload tu yg akan kena hack oleh org yg wat software...

cute_Art said...

my dear...
ini adalah teknik phishing yg dilakukan oleh akin untuk mencuri kata laluan facebook kita....jgn sekali2 percaya...sgala data anda akan direkodkan dlm notepad or gmail..etc....ANDA SEMUA TERTIPU!!!

cute_Art said...

jgn nak perbodoh2kan org ramai laa...sory i'm a hacker too....but this akin...WTF!!

cute_Art said...

sebab ini merupan teknik akin untuk mendapatkan password fb ko....itulah jawapan nyer..aka(hacker)..akin nie nak perbodoh-bodohkan kite jer....

Anonymous said...

phising,macam sial .noob

AkiN JuNiOR said...

Aku bukan hacker........Cute_Art ni hacker rupenya....

Anonymous said...

phising heh.. masukkan email sendirik dan password sendirik (wajib untuk jadi mangsa..), email mangsa tidak penting..lepastu buka email mangsa.. cari password fb disitu.. yeh

Anonymous said...

Akin chill laa...(Muhammad Khairul Akmal)...ak lpe tuka pass Yahoo ID...hehe..abizz..sory laa akin erk...kembalikn laa fbku...

AkiN JuNiOR said...

Aku no hal....bkn aku jahat sangat...len kali xperlu kutuk orang walau x suka...diamkan sahaja...E-mail aku untuk ambik password fb ko...

E-mail : akinjunior7@gmail.com

Anonymous said...

ok2..ak taw ko baik....syg akin...

Anonymous said...

akin, aku dah masuk email and pass, tp pass/username asik salah je knp ?

Ummi Shaheira said...

siapa masukkan bodoh le ! sebab tu dia yg hack korg . aku pun dh pernah buat dekat org :)

Anonymous said...

perghhh nak menpu owng agak2 la.....da lapok da teknik ne oiiii

Anonymous said...

hahahaha... keylogger...
fuck off!!!

Anonymous said...

org noob je pcaya... mintak email dgn password... puih...

Khairul Izzadyudin Kamis said...

aku rogol nenek kau akin..!

Khairul Izzadyudin Kamis said...

aku rogol nenek kau akin..!

saiful haris said...

Ahhhhh......tak jadi

Anonymous said...

hihihihi......mcm2 tekniik skrg...wlaupun cara akin ni cara lama tp rmai yg akan tertipu sbb dorg pasti nk cuba.......ap pn sorg hacker xkn bg open sofware2 utk hack nie melainkan ad tipu muslihat mcm akin.....syabas....aq hack fb guna hp jew wat app yg sama cara kerja dgn sofware akin nie.....

Anonymous said...

semua nie visual basic jew...wkwwkwkwk xclass la bro!!!

AkiN JunioR said...

Anonymous....You are true people with positif thinking...awal2 dulu pun aku guna handphone jugak..guna python dalam symbian..ok jugaklah...just mencuba kan..

Anonymous said...

akin,,,knp xbrjaya...username pass salah je memanjang...

Alif Sabariah said...

Pempohong

kali linux said...

tq akin... aku dapat 50 akuan facebook guna sopware nie....akin terbaik

AkiN JunioR said...

@kali linux..nampaknya ko tahu cara penggunaan yang betul tengok drp nic Linux pada username ko dan aku pasti ko dah berjaya masuk server aku,sebab ko dah berjaya dapatkan 50 akaun facebook tu...ada lebih dr 50 sebenarnya,tp untuk salinan pertama aku dah clearkan..tggal baki-baki latest 50 lebih...ape-ape pun...Lu terbaik...Gud Job..

Anonymous said...

hello akin ...
siap sedia untuk di hack... hehe...
dont play with me ...

AkiN JunioR said...

saya bukan hacker..

Anonymous said...

Dah download tp np tab sy tulis cannot open file?

Azuwan said...

Kesian blogger ni. Bajet pro. Haha... Amatur... Ni bkn bntu kita hack, tp akaun kita yg d hack oleh blogger amatur sorang ni.

Anonymous said...

ni pishing lar ni,sape yang download memang noob giler arr.

Post a Comment