HACK LOGIN FORM KAEDAH BRUTE FORCE

Malas nak kerja hari ni,so saya akan merapu kat blog ni dengan artikel yang saya rasa mungkin salah satu ilmu hacking kuno yang masih di guna pakai.Kalau kena gayanya,memang berkesan.Bergantung kepada teknik anda & IQ anda hahaha.Pernah dengarkah teknik BruteForce.BruteForce adalah salah satu teknik hacking yang di lakukan dengan cara meneka kata laluan mangsa.Namun harus di ingat,setiap teknik pasti ade kelemahannya,akan di bincangkn secara lebih mendalam pada topik seterusnya.


Secara ringkasnya,teknik ini akan berkesan dengan gabungan daripada teknik-teknik berikut :

1.Social Engineering - Teknik memanipulasi mangsa untuk mendapat kan sesuatu maklumat.
2.Foot Printing - Pengumpulan data-data mangsa bagi di jadikan database.
3.Brute Form Program - Meneka kata laluan mangsa

Saya tidak akan mengajar anda dengan lengkap,tapi teorinya saya akan bagi sama seperti yang pernah saya cuba,dan ianya berhasil.

SOSIAL ENGINEERING

1.Tetapkan Target Anda,Sebagai contoh anda ingin mengusai akaun Facebook si Fatin ( bukan nama sebenar).

2.Cuba berbaik-baik dengan Fatin,dapatkan seberapa banyak maklumat daripada Fatin,pastikan Fatin tidak mengesyaki anda.Maklumat-maklumat yang perlu anda dapatkan adalah seperti berikut sebagai contoh :

- E-mail
-Tarik lahir
- IC number
-No Plat kenderaan
-Nama haiwan kesayangan
-No Telefon
- Nama kekasih
- Id wechat
- nama ibu bapa

dan pelbagai lagi maklumat.

3.Segala maklumat ini akan di gunakan sebagai kebarangkalian password.


FOOT PRINTING1.Setelah anda berjaya mendapatkan pelbagai maklumat mangsa anda dengan kaedah Social Engineering,bina database password anda dengan mnggunakan kaedah Foot Printing.

2.Kumpul segala maklumat yang anda telah dapat dan cuba kombinasikan maklumat-maklumat tersebut kepada kebarangkalian password mangsa anda.Perlukan Self Instinct dan IQ yang tinggi untuk kerja-kerja ini.

Contoh kombinasi tersebut :

- fatin1992 ( Nama + tarikh lahir)
-fatinzainal92 ( Nama +nama ayah+ tarikh lahir)
- TAK8998 ( Plat Number )
-comot4325 ( Nama Pet & Ic)

dan macam-macam lagi.

3.Kumpulkan dalam bentuk .txt. bagi di jadikan database ayang akan di gunakan semasa BruteForce.


BRUCE FORCE PROGRAM


Terdapat pelbagai brute force program antaranya yang terkenal Brutus Aet,tapi saya mencadangkan anda menggunakan add-Ons Mozilla yang bernama Fire Force.Saya telah menggunakan ini dan ianya terbukti berkesan untuk login page method POST & GET.


https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/fireforce/
FireForce Addons

1.Setelah anda selesai anda memasang addons ini,restart Mozilla anda.
2. Pergi ke Login Page Facebook,masukkan e-mail target.

3.Pada form Password,Righ Click dan Klik pada Fire Force seperti gambar di bawah .



4.Masukkan Database.txt anda,maka akan keluar paparan seperti berikut,sila masukkan  greetings yang akan menunjukkan login berjaya dan pilih Successfull.

5.Klik SAVE,Brute force anda akan bermula dan sila tunggu hasilnya.Jika berhasil menemukan password mangsa,paparan seperti berikut akan kelihatan.



Teori saya bagi,selebihnya bergantung kepada anda.

VIEW FOLDER HIDDEN DI SEBABKAN OLEH VIRUS

Pada entry kali ini,sya akan share bagaimana nak view folder atau files yang dah di hidekan oleh virus,selalunya apabila drive atau hardisk anda di serang virus jenis ini,folder dan files anda akan tidak kelihatan,namun saiz drive atau disk anda tidak berubah,menunjukkan masih ade kandungan tertentu walaupun isinya kosong.Bagi mengatasi masalah ini,anda terlebih dahulu perlu membersihkan virus yang menyerang komputer anda,kerana akan menjadi pekerjaan yang sia-sia kalau terus di lakukan apa yang akan di ajar sebentar lagi.Namun,cara nak bersihkan dari virus saya tidak akan ajar di sini,saya cuma akan ajar cara nak unhide folder yang di hiddenkan oleh virus yang menyerang komputer anda.

Sebelum ke langkah seterusnya,anda perlu memuat turun file di bawah:



http://lynk.my/TUpA
ShowHiddenFiles.Bat

PANDUAN PENGGUNAAN "SHOW FOLDER HIDDEN"

1. Copy file ini ke dalam pendrive / lokasi file yang hilang disebabkan
virus.
2. Double click / Run Program ini untuk menjalankannya.
3. Press any key setelah proses selesai dijalankan.


CREDIT TO: Bro Laptop

PES 2016 CRACK : PRO EVOLUTION SOCCER 2016

Pro Evolution Soccer adalah merupakan sebuah game bola sepak yang paling popular bagi penggemar game bola sepak.Walaupun agak sedikit terlambat,namun saya share jugak sebab saya pasti permintaan game ini tidak akan pernah habis.Bagi versi kali ini,atau lebih dikenali sebagai PES 2016.Pelbagai penambahbaikan di lakukan supaya kelihatan game nya lebih seru berbanding sebelum ini.Saya sendiri telah mencuba dan ianya berjaan lancar dan sangat smooth.Berikut antara paparan-paparan daripada PES 206 :





Jika nak di bandingkan dengan PES 2014,tidak banyak perbezaan,cuma dari segi tampilan menu yang agak esklusif dan menarik kerana kelihatan lebih kemas.Tetapi aku tak tengok secara keseluruhan lagi.So,tak tahu dekat mana perbezaan dari segi permainan ataupun tetapan.Jika anda berminat silalah download pada pautan di bawah..Sila download dengan cepat,mungkin link akan mati tak lama lagi.


http://lynk.my/MsbX
PES 2016 + CRACK.ISO [ 4.8 GB ]-SERVER 1

CSI: Crime Scene Investigation: Deadly Intent PC

Selamat Pagi,Artikel pada kali ini adalah berkenaan sebuah game menarik iaitu CSI : Crime Scene Investigation: Deadly Intent yang saya download minggu lepas.Rasanya,game ni dah lama cuma sekarang baru ada rasa nak mencuba.Kalau dulu,dekat PS2 pernah main,keluaran UBISOFT.Untuk versi kali ini juga,keluaran daripada syarikat yang sama.Game CSI adalah sama seperti siri CSI di TV.Anda menjadi Penganalisis & penyiasat yang akan menyelesaikan jenayah dengan menggunakan kaedah sains.Mengumpul bukti yang akhirnya membawa kepada penjenayah yang bertanggungjawab melakukan sesuatu pembunuhan.Terdapat beberapa kes yng akan di berikan kepada anda step-by-step setiap kali anda meyelesaikan satu kes,kes yang lain pula akan di berikan.Daripada segi kawalan permainan,bagi saya sangat mesra pengguna dan di sertakan dengan narrator yang akan membantu anda mengendalikan setiap perlatan dan sebarang kesukaran anda akan di berikan hint tertentu bagi memudahkan anda mengumpul bukti.Berikut antara babak-babak dalam game ini :


Bagi yang berminat ingin memuat turun permainan ini,sila klik pada pautan di bawah :

http://lynk.my/DCHc
CSI: Deadly Intent.ISO [ 3.5GB ] - LINK 1
http://adfoc.us/21336559877947
CSI: Deadly Intent.ISO [ 3.5GB ] - LINK 2

BUAT DUIT DENGAN LYNK.MY


Pernahkah anda mendengar tentang servis memendekkan link/URL..?? atau dalam bahasa ringkasnya "URL SHORTENER".Selalunya servis ini banyak yang di tawarkan dari luar negara.Terdapat servis seperti ini percuma & terdapat juga servis seperti ini yang mendatangkan income kepada anda walaupun secara pasif.Salah satu servis "URL SHORTENER" yang popular dan di percayai adalah http://Adfoc.us//
Ini adalah salah satu servis yang saya gunakan sehingga ke hari ini dan masih aktif manjana income kepada sya secara pasif.Berikut antara cash out yang pernah berjaya saya lakukan.


Namun begitu,sekarang kita telah dapat menikmati servis "URL SHORTENER" daripada Malaysia.Servis yang di beri nama LYNK.MY ini menawarkan servis yang sama seperti adfoc.us dimana setiap klik yang anda terima akan di bayar.Saya masih berada di peringkat percubaan,so,masih banyak lagi perkara yang saya belum kaji.Paparan di bawah adalah akaun  LYNK.MY saya :


Saya akan cuba lakukan sehinga cash out pertama untuk menilai sejauh mana kebenaran servis ini,bagi anda yang berminat ingin mencuba,bolehlah berkunjung ke pautan berikut untuk pendaftaran :


http://lynk.my//



Hotspot Shield Elite 5.20.10 Setup + Crack

Pada artikel kali ini saya akan kongsikan satu VPN yang agak terkenal di kalangan-kalangan pemburu VPN.Kebanyakan VPN terlalu mahal untuk di langgan pada hari ini,oleh itu saya akan berkongsi dengan anda VPN ini secara percuma.VPN yang bernama
Hotspot Shield Elite  mempunyai ciri-ciri seperti berikut:

Hotspot Shield Elite VPN, Virtual Private Network, service adds a layer of "must have" protection when connecting your computer to the Internet by establishing a secure tunnel. The secure tunnel uses VPN technology to keep your online identity and information safe from hackers and snoopers. Hotspot Shield Elite allows you to browse the Internet anonymously. As you move around the Internet, your information cannot be tracked. Elite's service exchanges your IP address for an Elite IP address, keeping your information secure and private. Elite's VPN service provides access to Expats and Travelers' favorite sites when away from home. Plus, Elite users enjoy complete malware protection from over 3 million known and suspected web domains including Malware, Illegal or Phishing, Infected and Spam sites and Content Farms. Most trusted consumer VPN, used by more than 10 million users in over 50 countries.Only VPN that allows you to remain 100% anonymous.

Saya sendri memakai service VPN ini,setakat ini bagi saya amat memuaskan,di tambah pula versi yang di gunakan adalah versi Elit,di mana ianya adalah Premiun.


Bagi yang berminat ingin mencuba service yang di tawarkan oleh VPN ini,sila muat turun pada pautan di bawah:

Hotspot Shield Elite 5.20.10 Setup + Crack - {Core-X}
Hotspot Shield 5.20.10 Setup & Crack


HOW TO INSTALL

1. Install Hotspot Shield Using Setup Given.

2. Right Click On Updater File from Setup Folder & Click Run As Administrator.

3. Wait Till Hotspot Shield Launches & Close It.

3. Run Activator & Click On Activate Button.

4. Wait till a message comes up.

5. That's It ! Enjoy














The Martian 2015 1080p BluRay H264 AAC-RARBG FREE DOWNLOAD


Movie: The Martian
Detected quality:
1080p
IMDb link: 3659388
IMDb rating: 8.2 (187,881 votes)
RottenTomatoes: 93% 93%
Watch on Solarmovie: The Martian
Genre: Sci Fi
Release date : 25 November 2015
Writers: Drew Goddard (screenplay), Andy Weir (book)
Director: Ridley Scott
Language: English
Subtitles: English

SCREEN:







Cast:
Matt Damon, Jeff Daniels, Kate Mara, Jessica Chastain and others

Summary: During a manned mission to Mars, Astronaut Mark Watney is presumed dead after a fierce storm and left behind by his crew. But Watney has survived and finds himself stranded and alone on the hostile planet. With only meager supplies, he must draw upon his ingenuity, wit and spirit to subsist and find a way to signal to Earth that he is alive.

http://adfoc.us/21336557347924
The.Martian.2015.1080p.BluRay.H264.AAC-RARBG.mp4 [ 2.7 GB ]















IDM 6.25 BUILD 10 FULL CRACK 32-Bit & 64-Bit

Panas...panas....IDM ( Internet Download Manager ) update lagi,kali ini ke versi 6.25 di peringkat build 10.Mungkin tidak lama lagi kita akan dapat versi Finalnya.Tidak banyak perubahan yang di bawa pada versi kali ini melainkan peningkatan dari segi perfomance dan minor bug fix.Selain itu,sesetengah patch mungkin tidak berfungsi pada versi 6.25 ini,tetapi jangan risau kerana IDM yang saya kongsikan ini telah di sediakan crack.Supaya anda tidak penasaran lagi nak cuba IDM versi baru ni,di bawah saya telah sediakan pautan muat turun berserta dengan cara nak crack :


What's new in version 6.25 Build 10 (28 DISEMBER 2015)


~Fixed bug
~Fixed problems with video recognition for several types of web sites
http://adfoc.us/21336557347866
IDM 6.25 BUILD 10
http://adfoc.us/21336557218332
PATCH FOR 32-Bit
http://adfoc.us/21336557347917
PATCH FOR 64-Bit
Selamat Mencuba,sebarang pertanyaan sila kemukakan pada ruangan komen.

DOWNLOAD MP3 AL-QURAN - Shaikh Mishary Rashid

Di bawah adalah merupakan Koleksi AL-QURAN dalam bentuk mp3.Silalah muat turun,dan selalulah dengar kerana 

Rasulullah SAW bersabda: “Barangsiapa yang mendengar satu ayat dari kitab Allah nescaya ditulis untuknya satu kebaikan yang berlipat ganda, dan barangsiapa yang membacanya maka baginya cahaya pada hari kiamat nanti.” (Hadis dhaif, HR Imam Ahmad).



KELEBIHAN ORANG MENDENGAR AL-QURAN

1.Dapat menghilangkan kekotoran hati dengan banyak berzikir, banyak mengingati mati dan membaca al-Quran.

2.Orang yang membaca Al-Quran dan berzikir akan dikunjungi para malaikat dan syaitan tidak akan memasuki rumah yang sentiasa didengari Al-Quran dan berzikir. Ahli keluarga rumah tersebut akan dilindungi dari gangguan syaitan.

3.Orang yang berzikir atau berzikir di dalam kumpulan dan ikhlas kepada Allah akan dipuji oleh Allah. Mereka juga akan dilimpahi rahmat oleh Allah.

4.Orang yang membaca, mendengar Al-Quran, berzikir dan berkunjung di tempat-tempat pengajian atau ibadah, akan dilapangkan dadanya dan ditenteramkan hatinya daripada masalah-masalah dunia.

5.Orang yang membaca dan mendengar Al-Quran, berzikir, berdoa dan berkunjung di tempat-tempat pengajian atau ibadah, nescaya Allah akan sentiasa bersamanya dan orang tersebut akan lebih khusyuk beribadah kepada Allah

6.Orang yang membaca dan mendengar Al-Quran, berzikir, berdoa dan berkunjung di tempat pengajian atau ibadah dengan ikhlas hatinya, maka dia dapat mendidik nafsunya ke arah jalan kebaikan dan diredhoi Allah.

7.Memperolehi pahala dan rahmat Allah dari membaca al-Quran dan berzikir kepada Allah Ta’ala, Dalam masa yang sama Allah akan menambah ilmu pengetahuan agama, menguatkan iman orang tersebut. Al-Quran dan berzikir merupakan penawar bagi hati yang paling mustajab.

MP3 AL-QURAN - Shaikh Mishary Rashid