TOP 10 LAMAN MUAT TURUN TORRENT 2017

Sehingga tahun 2017,masih ramai yang masih menggunakan perkhidmatan torrent untuk proses muat turun,walaupun sesetengah telco & ISP internet telah mnyekat memuat turun dengan kaedah P2P,tetapi masih ramai pengguna yang kreatif yang menggunakan pelbagai bypass method antaranya mnggunakan perkhidmatan VPN atau menggunakan  Seedbox.Bagi yang telah biasa menggunakan perkhidmatan torrent,di sini saya akan kongsikan 10 laman web torrent yang terbaik setakat ini mengikut laman web TorrentFreak :

TOP 10 LAMAN TORRENT

1. THE PIRATE BAY

Merupakan Raja segala laman torrent bagi saya,antara yang tertua.Segala jenis fail samaada lama atau pun baru mudah di temui di sini.Terdiri daripada pelbagai jenis fail antaranya movie,Aplikasi,Document,Permainan dan pelbagai lagi.

2. EXTRATORRENT

Simple dan mudah melakukan pencarian,itulah konsep yang di amalkan di sini,Pencarian di bahagikan kepada beberapa kategori umum.Setiap kategori akan memaparkan fail yang mempunyai seeder tertinggi pada ranking paling atas.

3. YTS.AG

Laman yang tidak asing lagi buat kaki download movie,Di laman ini anda akan dapat memuat turun movie yang bersaiz kecil tetapi masih berkualiti.seperti petikan yang di petik daripada laman ini "Excellent 720p, 1080p and 3D quality, all at the smallest file size. Only here: YTS Movies Torrents."

4. TORRENTZ2

Originalnya adalah Torrentz.eu.Ini adalah merupakan Search Engine torrent yang tidak kurang terkenalnya.Namun,hasil pencarian bukan lah daripada laman ini.Laman ini cuma bertindak sebagai Engine Pencarian Sahaja.Engine Pencarian ini akan mencari fail yang anda cari daripada lebih 60 laman torrent.

5. 1337X

1337X mempunyai beberapa isu melibatkan keselamatan pada beberapa tahun kebelakangan ini.Namun,sekarang laman ini telah di kemas kini dan bertambah baik.Sama seperti laman-laman sebelum ini.Pencarian berdasarkan beberapa kategori umum.

6. TORRENTPROJECT

Merupakan sebuah search engine torrent dengan database yang sangat besar melebihi 10 million,melakukan pencarian daripada lebih 300 laman torrent. " A clean, fast and accurate bittorrent search engine. Collecting, searching torrents and verifing torrent data from bittorrent dht network, thepiratebay and more than 300 other torrent sites".

7. EZTV.AG

Daripada namanya sahaja kita telah dapat meneka,Torrent yang satu ini lebih kepada fail-fail berkaitan penyiaran.

8. TORRENTDOWNLOADS

Laman torrent yang telah bertapak beberapa tahun ini,kebanyakan ISP negara menyekat access ke laman ini.Laman torrent ini seperti kebanyakkan laman torrent lain,terdiri daripada index bilangan fail torrent yang cukup besar.Fail-fail yang sukar di temui di laman torrent lain,mudah di temui di sini.

9. RARBG

Laman ini menggunakan Tracker dariapda Bulgarian.Di Sini anda akan menjumpai pelbagai video pirate.Laman ini lebih menekankan kepada fail-fail media.Namun,dalam masa yang sama tidak mengabaikan kategori-kategori fail lain.

10. LIMETORRENTS

Limetorrents.cc memasuki senarai top 10 pada tahun 2017 ini.Beberapa bulan yang lepas,pemilik yang sama telah menciptakan laman iTorrent.

Sekian sahaja beberapa perkongsian saya,selamat mncuba...

PDF Converter Elite 5.0.5.0 + Crack

Dari namanya sahaja kita sudah dapat meneka apa fungsi Aplikasi yang satu ini.Fungsi Aplikasi ini adalah untuk menukar format file PDF kepada pelbagai format documen.Umum mengetahui,amat sukar jika ingin mengubah sesebuah file PDF.Oleh itu,dengan adanya aplikasi ini , kerja anda akan menjadi lebih mudah.Untuk penjelasan yang lebih details,sila baca petikan di bawah :


Solve PDF hassles and save your organization valuable time and money with PDF Converter Elite 5. Convert PDF to Word, Excel, PowerPoint, Publisher. Create, secure PDF and edit PDF. PDF Converter Elite was developed with the business user in mind. Create, convert and edit any type of PDF with ease and for a fraction of a cost of Adobe Acrobat.



Features
• Save More, Get More
PDF Converter Elite combines the PDF creation technology of Adobe Acrobat with our own proprietary PDF conversion technology. The result is a single software product with the ability to create PDFs and extract PDFs. And the best part is that it is a fraction of the price of Adobe Acrobat.
• Complete PDF Management
PDF Converter Elite offers the complete PDF conversion cycle. From creating PDFs from over 300+ different file types, to the ability to take PDF documents and transform them into editable Word, Excel and PowerPoint documents, PDF Converter Elite is a one-stop software solution.
• Increase Productivity & Save Time
PDF Converter Elite will save you time, resulting in thousands of dollars of savings and less administrative headaches. Create PDF documents with our single click add-ons. Our unique PDF conversion and extraction technology lets you convert your documents without having to edit them afterwards.

PDF Converter Elite Key Features

• Create PDF
Create PDF files from 300+ different MS Windows applications. Create 100% compatible PDF files that can be easily viewed in popular PDF viewers such as Adobe Reader, Acrobat and Foxit.
• Convert PDF
Take images and text out of a PDF and move them into a different type of file. Convert PDF to Word and retain images and text in editable Word. Our PDF to Excel conversion inputs right into formatted Excel spreadsheets for easy numerical analysis. PowerPoint files locked away in a PDF can be accessed with our PDF to PowerPoint conversion.
• Scanned PDF Handling
Working with scanned or image PDFs? Convert text from scanned and image PDFs to Word, Excel and PowerPoint effortlessly.
• Secure and Protect PDF
Limit how others use your PDFs by encrypting your PDFs and placing restrictions on how they are used and what can be done with them.
• Edit and Modify PDF
Rework your PDF documents by inserting watermarks, numbers, headers, footers and more. Add, delete, extract, rotate and split PDF pages.
• One Click Conversion
Take data in and out of PDFs with a single click.
• More than Just a PDF Tool
Working with TIFF files as well? Convert them to MS Office formats and much more.



PDF Converter Elite 5.0.5.0 + Crack [ 83.5 MB ]
PDF Converter Elite 5.0.5.0 + Crack [ 85.3 MB ]
http://adfoc.us/21336560131566
PDF Converter Elite 5.0.5.0 + Crack [ 85.3 MB ]



HACK LOGIN FORM KAEDAH BRUTE FORCE

Malas nak kerja hari ni,so saya akan merapu kat blog ni dengan artikel yang saya rasa mungkin salah satu ilmu hacking kuno yang masih di guna pakai.Kalau kena gayanya,memang berkesan.Bergantung kepada teknik anda & IQ anda hahaha.Pernah dengarkah teknik BruteForce.BruteForce adalah salah satu teknik hacking yang di lakukan dengan cara meneka kata laluan mangsa.Namun harus di ingat,setiap teknik pasti ade kelemahannya,akan di bincangkn secara lebih mendalam pada topik seterusnya.


Secara ringkasnya,teknik ini akan berkesan dengan gabungan daripada teknik-teknik berikut :

1.Social Engineering - Teknik memanipulasi mangsa untuk mendapat kan sesuatu maklumat.
2.Foot Printing - Pengumpulan data-data mangsa bagi di jadikan database.
3.Brute Form Program - Meneka kata laluan mangsa

Saya tidak akan mengajar anda dengan lengkap,tapi teorinya saya akan bagi sama seperti yang pernah saya cuba,dan ianya berhasil.

SOSIAL ENGINEERING

1.Tetapkan Target Anda,Sebagai contoh anda ingin mengusai akaun Facebook si Fatin ( bukan nama sebenar).

2.Cuba berbaik-baik dengan Fatin,dapatkan seberapa banyak maklumat daripada Fatin,pastikan Fatin tidak mengesyaki anda.Maklumat-maklumat yang perlu anda dapatkan adalah seperti berikut sebagai contoh :

- E-mail
-Tarik lahir
- IC number
-No Plat kenderaan
-Nama haiwan kesayangan
-No Telefon
- Nama kekasih
- Id wechat
- nama ibu bapa

dan pelbagai lagi maklumat.

3.Segala maklumat ini akan di gunakan sebagai kebarangkalian password.


FOOT PRINTING1.Setelah anda berjaya mendapatkan pelbagai maklumat mangsa anda dengan kaedah Social Engineering,bina database password anda dengan mnggunakan kaedah Foot Printing.

2.Kumpul segala maklumat yang anda telah dapat dan cuba kombinasikan maklumat-maklumat tersebut kepada kebarangkalian password mangsa anda.Perlukan Self Instinct dan IQ yang tinggi untuk kerja-kerja ini.

Contoh kombinasi tersebut :

- fatin1992 ( Nama + tarikh lahir)
-fatinzainal92 ( Nama +nama ayah+ tarikh lahir)
- TAK8998 ( Plat Number )
-comot4325 ( Nama Pet & Ic)

dan macam-macam lagi.

3.Kumpulkan dalam bentuk .txt. bagi di jadikan database ayang akan di gunakan semasa BruteForce.


BRUCE FORCE PROGRAM


Terdapat pelbagai brute force program antaranya yang terkenal Brutus Aet,tapi saya mencadangkan anda menggunakan add-Ons Mozilla yang bernama Fire Force.Saya telah menggunakan ini dan ianya terbukti berkesan untuk login page method POST & GET.


https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/fireforce/
FireForce Addons

1.Setelah anda selesai anda memasang addons ini,restart Mozilla anda.
2. Pergi ke Login Page Facebook,masukkan e-mail target.

3.Pada form Password,Righ Click dan Klik pada Fire Force seperti gambar di bawah .



4.Masukkan Database.txt anda,maka akan keluar paparan seperti berikut,sila masukkan  greetings yang akan menunjukkan login berjaya dan pilih Successfull.

5.Klik SAVE,Brute force anda akan bermula dan sila tunggu hasilnya.Jika berhasil menemukan password mangsa,paparan seperti berikut akan kelihatan.



Teori saya bagi,selebihnya bergantung kepada anda.

VIEW FOLDER HIDDEN DI SEBABKAN OLEH VIRUS

Pada entry kali ini,sya akan share bagaimana nak view folder atau files yang dah di hidekan oleh virus,selalunya apabila drive atau hardisk anda di serang virus jenis ini,folder dan files anda akan tidak kelihatan,namun saiz drive atau disk anda tidak berubah,menunjukkan masih ade kandungan tertentu walaupun isinya kosong.Bagi mengatasi masalah ini,anda terlebih dahulu perlu membersihkan virus yang menyerang komputer anda,kerana akan menjadi pekerjaan yang sia-sia kalau terus di lakukan apa yang akan di ajar sebentar lagi.Namun,cara nak bersihkan dari virus saya tidak akan ajar di sini,saya cuma akan ajar cara nak unhide folder yang di hiddenkan oleh virus yang menyerang komputer anda.

Sebelum ke langkah seterusnya,anda perlu memuat turun file di bawah:



http://lynk.my/TUpA
ShowHiddenFiles.Bat

PANDUAN PENGGUNAAN "SHOW FOLDER HIDDEN"

1. Copy file ini ke dalam pendrive / lokasi file yang hilang disebabkan
virus.
2. Double click / Run Program ini untuk menjalankannya.
3. Press any key setelah proses selesai dijalankan.


CREDIT TO: Bro Laptop

PES 2016 CRACK : PRO EVOLUTION SOCCER 2016

Pro Evolution Soccer adalah merupakan sebuah game bola sepak yang paling popular bagi penggemar game bola sepak.Walaupun agak sedikit terlambat,namun saya share jugak sebab saya pasti permintaan game ini tidak akan pernah habis.Bagi versi kali ini,atau lebih dikenali sebagai PES 2016.Pelbagai penambahbaikan di lakukan supaya kelihatan game nya lebih seru berbanding sebelum ini.Saya sendiri telah mencuba dan ianya berjaan lancar dan sangat smooth.Berikut antara paparan-paparan daripada PES 206 :





Jika nak di bandingkan dengan PES 2014,tidak banyak perbezaan,cuma dari segi tampilan menu yang agak esklusif dan menarik kerana kelihatan lebih kemas.Tetapi aku tak tengok secara keseluruhan lagi.So,tak tahu dekat mana perbezaan dari segi permainan ataupun tetapan.Jika anda berminat silalah download pada pautan di bawah..Sila download dengan cepat,mungkin link akan mati tak lama lagi.


http://lynk.my/MsbX
PES 2016 + CRACK.ISO [ 4.8 GB ]-SERVER 1

CSI: Crime Scene Investigation: Deadly Intent PC

Selamat Pagi,Artikel pada kali ini adalah berkenaan sebuah game menarik iaitu CSI : Crime Scene Investigation: Deadly Intent yang saya download minggu lepas.Rasanya,game ni dah lama cuma sekarang baru ada rasa nak mencuba.Kalau dulu,dekat PS2 pernah main,keluaran UBISOFT.Untuk versi kali ini juga,keluaran daripada syarikat yang sama.Game CSI adalah sama seperti siri CSI di TV.Anda menjadi Penganalisis & penyiasat yang akan menyelesaikan jenayah dengan menggunakan kaedah sains.Mengumpul bukti yang akhirnya membawa kepada penjenayah yang bertanggungjawab melakukan sesuatu pembunuhan.Terdapat beberapa kes yng akan di berikan kepada anda step-by-step setiap kali anda meyelesaikan satu kes,kes yang lain pula akan di berikan.Daripada segi kawalan permainan,bagi saya sangat mesra pengguna dan di sertakan dengan narrator yang akan membantu anda mengendalikan setiap perlatan dan sebarang kesukaran anda akan di berikan hint tertentu bagi memudahkan anda mengumpul bukti.Berikut antara babak-babak dalam game ini :


Bagi yang berminat ingin memuat turun permainan ini,sila klik pada pautan di bawah :

http://lynk.my/DCHc
CSI: Deadly Intent.ISO [ 3.5GB ] - LINK 1
http://adfoc.us/21336559877947
CSI: Deadly Intent.ISO [ 3.5GB ] - LINK 2

BUAT DUIT DENGAN LYNK.MY


Pernahkah anda mendengar tentang servis memendekkan link/URL..?? atau dalam bahasa ringkasnya "URL SHORTENER".Selalunya servis ini banyak yang di tawarkan dari luar negara.Terdapat servis seperti ini percuma & terdapat juga servis seperti ini yang mendatangkan income kepada anda walaupun secara pasif.Salah satu servis "URL SHORTENER" yang popular dan di percayai adalah http://Adfoc.us//
Ini adalah salah satu servis yang saya gunakan sehingga ke hari ini dan masih aktif manjana income kepada sya secara pasif.Berikut antara cash out yang pernah berjaya saya lakukan.


Namun begitu,sekarang kita telah dapat menikmati servis "URL SHORTENER" daripada Malaysia.Servis yang di beri nama LYNK.MY ini menawarkan servis yang sama seperti adfoc.us dimana setiap klik yang anda terima akan di bayar.Saya masih berada di peringkat percubaan,so,masih banyak lagi perkara yang saya belum kaji.Paparan di bawah adalah akaun  LYNK.MY saya :


Saya akan cuba lakukan sehinga cash out pertama untuk menilai sejauh mana kebenaran servis ini,bagi anda yang berminat ingin mencuba,bolehlah berkunjung ke pautan berikut untuk pendaftaran :


http://lynk.my//



Hotspot Shield Elite 5.20.10 Setup + Crack

Pada artikel kali ini saya akan kongsikan satu VPN yang agak terkenal di kalangan-kalangan pemburu VPN.Kebanyakan VPN terlalu mahal untuk di langgan pada hari ini,oleh itu saya akan berkongsi dengan anda VPN ini secara percuma.VPN yang bernama
Hotspot Shield Elite  mempunyai ciri-ciri seperti berikut:

Hotspot Shield Elite VPN, Virtual Private Network, service adds a layer of "must have" protection when connecting your computer to the Internet by establishing a secure tunnel. The secure tunnel uses VPN technology to keep your online identity and information safe from hackers and snoopers. Hotspot Shield Elite allows you to browse the Internet anonymously. As you move around the Internet, your information cannot be tracked. Elite's service exchanges your IP address for an Elite IP address, keeping your information secure and private. Elite's VPN service provides access to Expats and Travelers' favorite sites when away from home. Plus, Elite users enjoy complete malware protection from over 3 million known and suspected web domains including Malware, Illegal or Phishing, Infected and Spam sites and Content Farms. Most trusted consumer VPN, used by more than 10 million users in over 50 countries.Only VPN that allows you to remain 100% anonymous.

Saya sendri memakai service VPN ini,setakat ini bagi saya amat memuaskan,di tambah pula versi yang di gunakan adalah versi Elit,di mana ianya adalah Premiun.


Bagi yang berminat ingin mencuba service yang di tawarkan oleh VPN ini,sila muat turun pada pautan di bawah:

Hotspot Shield Elite 5.20.10 Setup + Crack - {Core-X}
Hotspot Shield 5.20.10 Setup & Crack


HOW TO INSTALL

1. Install Hotspot Shield Using Setup Given.

2. Right Click On Updater File from Setup Folder & Click Run As Administrator.

3. Wait Till Hotspot Shield Launches & Close It.

3. Run Activator & Click On Activate Button.

4. Wait till a message comes up.

5. That's It ! Enjoy














The Martian 2015 1080p BluRay H264 AAC-RARBG FREE DOWNLOAD


Movie: The Martian
Detected quality:
1080p
IMDb link: 3659388
IMDb rating: 8.2 (187,881 votes)
RottenTomatoes: 93% 93%
Watch on Solarmovie: The Martian
Genre: Sci Fi
Release date : 25 November 2015
Writers: Drew Goddard (screenplay), Andy Weir (book)
Director: Ridley Scott
Language: English
Subtitles: English

SCREEN:







Cast:
Matt Damon, Jeff Daniels, Kate Mara, Jessica Chastain and others

Summary: During a manned mission to Mars, Astronaut Mark Watney is presumed dead after a fierce storm and left behind by his crew. But Watney has survived and finds himself stranded and alone on the hostile planet. With only meager supplies, he must draw upon his ingenuity, wit and spirit to subsist and find a way to signal to Earth that he is alive.

http://adfoc.us/21336557347924
The.Martian.2015.1080p.BluRay.H264.AAC-RARBG.mp4 [ 2.7 GB ]